Aktiviteter m.m.

VELKOMMEN!!

Menighedsrådet har i januar ansat
Elin Matthiesen som vores nye gravermedhjælper/ kirketjener, og vi glæder os over at hun er begyndt sit nye arbejde hos os ved Tandslet Kirke tirsdag, den 12. marts 2019.Elin Matthiesen er ikke ukendt med arbejdet på kirkegården og i kirken. Hun har nemlig tidligere arbejdet ved både Christianskirken og Broager kirke. Ligesom gartnerarbejdet med blomster heller ikke er ukendt for hende.Vi ser derfor frem til at lære hende nærmere at kende og at kunne nyde godt af hendes kunnen.

FORBUDTE SANGE

Torsdag, den 14 marts kl. 14.30 i Præstegården

Det er velkendt at musik og sange kan kalde på stærke følelser både når det gælder religion kærlighed, nationalitet og politik - nogle gange endda så meget at begge slags kan ende med at blive forbudt.
Måske sker det ovenikøbet for sange og musikstykker man aldrig ville have drømt om, det skulle ske for. Andre gange er der med sangene og musikken et bevidst ønske om at provokere, hvad end det nu sker på en direkte og åbenlys måde eller gennem en kode, der kun kan forstås af de indforståede. Vi skal denne eftermiddag synge og lytte os ind på nogle af de historier, der gemmer sig i dette univers.

LITURGISK BILLEDGUDSTJENESTE

Skærtorsdag, den 18. april kl. 19.00 i kirken

Ved denne gudstjeneste med altergang lader vi tekster, salmer og billeder lede os vej mod det, der er indholdet i påsken

KONFIRMANDER I TANDSLET KIRKE

Fra Grundtvig til Kim Larsen

Onsdag, den 22. maj kl. 19.00 i Bittens Bank

Ved Tidl. højskoleforstander, Birgitte Hansen
Vi har en stærk tradition for fællessang i Danmark. De fleste voksne har oplevet morgensang i skolen. Vi synger ved de store begivenheder i livet, både i kirken eller ved festbordet. Danske digtere og komponister
har gennem generationer beriget os med sange, som vi holder af og som vækker minder ...
Birgitte Hansen fortæller, spiller til sangene vi skal synge.

Pris inkl. Kaffe 50,- kr.

FÆLLES FRILUFTSGUDSTJENESTE
VIBÆK VANDMØLLE

2. Pinsedag 10. juni kl. 11.00

Efter gudstjenesten vil der være frokost i det grønne, hvor menighedsrådene vil være vært ved pølser og brød sammen med KFUM-spejderne, der står for salg af øl og vand. Overskuddet her fra går til spejderne.

KOMMENDE MENIGHEDSRÅDSMØDER.
Alle kl. 17 i præstegården:

Onsdag, den 27.02, 27.03, 24.04, 22.05, 19.06, 28.08, 25.09, 30.10, 27.11.

TANDSLET KIRKE NU PÅ FACEBOOKFØLG OS OGSÅ HER

HENT FOLKEKIRKENS KIRKEKALENDER SOM APP.
Få overblik over gudstjenester og arrangementer i din egen sognekirke eller en anden af Folkekirkens kirker her i landet App'en findes til:
i-Phone
- Android-smartphones