Aktiviteter m.m.

ETISK RÅD
Torsdag, den 30. november kl 19.00 i Tandslet Præstegård

Sognepræst Anders Raahauge, som jo nok vil være de fleste bekendt her på stedet, er udover at være sognepræst ved Sct. Marie Kirke også Mag. art. i Litteraturhistorie og kulturjournalist. Men han er også, hvad der er nok så vigtigt for aftenenes foredrag medlem af Det etiske Råd, som rådgiver politikere og andre beslutningstagere i Danmark i vanskelige etiske dilemmaer, der ofte har både livet og døden som indhold, og som derfor også har stor indflydelse på, hvordan vi lever med hinanden. Anders Raahauge, der som skribent ved Kristeligt Dagblad også har fingeren på pulsen, hvad angår den etiske debat, der føres i Europa, vil fortælle om sit arbejde med etikken både ude og hjemme. Kaffe og kage 20, - kr.

ADVENTSGUDSTJENESTE FOR PENSIONISTER
Onsdag den 6. december kl. 14.00For det efterfølgendearrangement bedes man henvende sig til pensionistforeningen

DE NI LÆSNINGER
3. søndag i advent 17. december kl. 16.00

På denne søndag synger og læser vi efter gammel engelsk tradition julen ind.
Under den liturgiske gudstjeneste medvirker bl.a. Sydals Musikskole (Glimt i øret)
under ledelse af Heine Steensen, mens konfirmanderne står for læsningerne.

JULEAFSLUTNINGER
Tandslet Naturbørnehave og Dagplejen
Fredag den 15. december kl. 10.00

Tandslet Friskole
Onsdag, den 20. december kl. 10.00

SANGEFTERMIDDAG
Onsdag, den 10. januar kl. 16.00 Tandslet Præstegård

Vi synger os varme i vinterkulden med sange fra bl.a.

Højskolesangbogen.
Kaffe og kage 20,-kr

JUNIORKONFIRMAND-OPSTART
Onsdag, den 17. januar

I løbet af vinteren vil der igen være mulighed for at blive juniorkonfirmand ved Tandslet Kirke, hvis man altså går i 3. klasse og bor i Tandslet sogn. Undervisningen vil foregå en gang ugentligt om eftermiddagen ca. 7-8 gange og afsluttes med en gudstjeneste den 11. marts kl. 14.00, hvor juniorkonfirmanderne medvirker.
Tilmeldingssedler, med det helt nøjagtige klokkeslæt for opstarten vil blive omdelt til
3. klasser på Hørup Centralskole og Tandslet Friskole.

DÅBSKLUDEN
Torsdag den 25 januar kl 19.00 i Tandslet Præstegård

Opstartsmøde, hvor vi søger strikkeglade strikkere, der sammen gerne vil mødes for at strikke dåbsklude til kirken

FASTELAVNS- & FAMILIEGUDSTJENESTE
Søndag, den 11. februar kl. 14.00

Man må gerne komme udklædt til gudstjenesten.
Bagefter går vi over på Tandslet Friskole, hvor Landsbygruppen har sørget for, at vi kan slå katten af tønden og få os en fastelavnsbolle m.m.

FOREDRAG
Sognepræst i Havnbjerg
og tidl. feltpræst Robert Landeværn Ryholt

Tirsdag den 20.februar kl 19.00

Tandslet Præstegård Sognepræst i Havn- bjerg og tidligere feltpræst Robert Landeværn Ryholt fortæller og viser billeder fra sine to udsendelser til Afghanistan.

HENT FOLKEKIRKENS KIRKEKALENDER SOM APP.
Få overblik over gudstjenester og arrangementer i din egen sognekirke eller en anden af Folkekirkens kirker her i landet App'en findes til:
i-Phone
- Android-smartphones