Aktiviteter m.m.

VELKOMMEN!!

Menighedsrådet har i januar ansat
Elin Matthiesen som vores nye gravermedhjælper/ kirketjener, og vi glæder os over at hun er begyndt sit nye arbejde hos os ved Tandslet Kirke tirsdag, den 12. marts 2019.Elin Matthiesen er ikke ukendt med arbejdet på kirkegården og i kirken. Hun har nemlig tidligere arbejdet ved både Christianskirken og Broager kirke. Ligesom gartnerarbejdet med blomster heller ikke er ukendt for hende.Vi ser derfor frem til at lære hende nærmere at kende og at kunne nyde godt af hendes kunnen.

FÆLLES FRILUFTSGUDSTJENESTE
VIBÆK VANDMØLLE

2. Pinsedag 10. juni kl. 11.00

Efter gudstjenesten vil der være frokost i det grønne, hvor menighedsrådene vil være vært ved pølser og brød sammen med KFUM-spejderne, der står for salg af øl og vand. Overskuddet her fra går til spejderne.

SOGNEUDFLUGT HORNE LAND - FAABORG

Søndag, den 30. juni kl. 9.15-18

Kl. 9.15 Afgang Mommarkvej ved genforeningsstenen i Tandslet.Herfra kører vi til Fyshav, hvor vi tager færgen til Bøjden.
Kl. 11.30 Gudstjeneste i Horne Kirke den eneste rundkirke på Fyn.Kirken har blandt dannet rammen omkring Anders Thomas Jensens film Adams Æbler med bl.a. Mads Mikkelsen; Ulrich Thomsen og Paprika Steen i rollerne.

Ca. 13 Frokost på Hvedholm slot med efterfølgende mulighed for at besigtige slottet inden vi kører videre for at nyde udsynet over de bløde fynske bakker og deres møde med Lillebælt inden vi besøger Faaborg Kunstmuseum.

Kl. 17.00 Sejler vi atter tilbage mod Als, så vi kan være hjemme igen i Tandslet ca. kl. 18.

Pris: 200,- kr. pr. person for deltagelse inkl. frokost Tilmelding til kirkegårdskontoret tlf. 7440 7172 eller pr. mail graver@tandsletkirke.dk senest 21. juni

RINGRIDER & BYFESTEN 10. - 11. AUGUST

Menighedsrådet og kirken er igen på banen
Ved kaffebordet om lørdagen med spil og sang ved Arnout Boersma og Lis Andersen
Og på pladsen med quiz, hvor vinderen udtrækkes om søndagen.
Tilmelding til kaffebordet til kirkegårdskontoret tlf. 7440 7172 eller på mail graver@tandsletkirke.dk

KONFIRMANDINDSKRIVNING

Søndag, den. 25. August Kl. 11.00

I forbindelse med gudstjenesten søndag, den 25. august kl. 11.00 i Tandslet Kirke er der konfirmandindskrivning for de konfirmander, der skal konfirmeres St. Bededag den 8. maj 2020 i Tandslet kirke kl. 11.00
Selve konfirmandindskrivningen vil ske efter gudstjenesten, hvor menighedsrådet vil være vært ved noget pizza i Bittens Bank.

I KIRKEN OG VED KÆRET

1. september kl. 11.00 – 16.00

En søndag i musikkens tegn. Først ved gudstjenesten kl. 11.00, hvor Nordborgkvartetten medvirker. Derefter musik ved forskellige bands ved kæret i Tandslet. Her vil Landsbygruppen sørge for at der også er mulighed for at købe sig en pølse eller to og noget at drikke til. Se opslag, når tiden nærmer sig.

KOMMENDE MENIGHEDSRÅDSMØDER.
Alle kl. 17 i præstegården:

Onsdag, den , 19.06, 28.08, 25.09, 30.10, 27.11.

TANDSLET KIRKE NU PÅ FACEBOOKFØLG OS OGSÅ HER

HENT FOLKEKIRKENS KIRKEKALENDER SOM APP.
Få overblik over gudstjenester og arrangementer i din egen sognekirke eller en anden af Folkekirkens kirker her i landet App'en findes til:
i-Phone
- Android-smartphones